Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με τις εξετάσεις Ιανουαρίου 2013 των μαθημάτων του κ. Παπαγιάννη


Τονίζεται ότι: Φοιτητές του παλαιού προγράμματος που χρωστούσαν Πεζογραφία Ε΄ εξαμ. ΔΕΝ θα αντιστοιχίσουν το μάθημα αυτό με το μάθημα Λόγια Βυζαντινή Ποίηση της β΄ ζώνης του νέου προγράμματος (όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί), αλλά θα έλθουν σε επαφή με τον κ. Tocci.
Όλα τα μαθήματα (και τμήματα) του κ. Παπαγιάννη (δηλ. 1. Εισαγωγή α΄ εξαμήνου/α΄ τμήμα, 2. Λόγια Βυζαντινή Ποίηση του β΄ κύκλου και 3. Βυζαντινή Υμνογραφία του Στ΄ εξαμήνου [μόνο για τους επί πτυχίω]) θα εξεταστούν μόνο προφορικά. Η εξέταση θα γίνει στο γραφείο του διδάσκοντος, σύμφωνα με το Πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί (βλ. σχετική Ανακοίνωση), όπως αυτό θα οριστικοποιηθεί μετά τις γιορτές.
Για το σκοπό αυτό ο κ. Παπαγιάννης θα βρίσκεται στο γραφείο κάθε πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή καθ’ όλη την εξεταστική περίοδο (σχετικά με το ωράριο βλ. την Ανακοίνωση του αναλυτικού προγράμμα­τος προφορικών εξετάσεων) εκτός της 25/1 και της 1/2.
Οι φοιτητές/τριες του α΄ εξαμήνου παρακαλούνται να προσέλθουν με βάση το Πρόγραμμα. Όσοι/ες αδυνατούν να προσέλθουν την ορισμένη ημέρα ή όσοι/ες (κυρίως μεγαλυτέρων εξαμήνων) δεν προβλέπονται στο πρόγραμμα, οφείλουν να επικοινωνήσουν εγκαίρως ηλεκτρονικά με τον διδάσκοντα και να προτείνουν κάποια (άλλη) από τις προβλεπό­μενες ημέρες.
Δεν είναι δυνατό να απαντηθούν όλα τα μηνύματα, αλλά θα ληφθούν όλα υπόψη και το τελικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί μετά τις γιορτές.
Αν και μετά τις όποιες αλλαγές δεν είναι δυνατή για κάποιον/α η προσέλευση την ημέρα που θα οριστεί, ας προσέλθει όποτε μπορεί, κατά τη διάρκεια της εξεταστικής και του προβλεπόμενου ωραρίου.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΘΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ CORPUS ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου