Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας οι φοιτητές του Ζ' εξαμήνου έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος σε Πρακτική Άσκηση  η οποία διαρκεί ενα μήνα και χωρίζεται σε τρεις κύκλους, ο πρώτος ξεκινά 1 Νοεμβρίου 2016, ο δεύτερος 1 Μαρτίου 2017 και ο τρίτος 1 Ιουλίου 2017. Η Πρακτική Άσκηση θα λάβει χώρα σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς(Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής, Παρατηρητής Θράκης, Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, Γυμνάσια, Λύκεια Κομοτηνής κ.α.).

Η Άσκηση ειναι χρηματοδοτούμενη, τονίζεται επιπλέον πως όσοι φοιτητές είχαν λάβει μέρος στο Προγραμμα Άσκησης δεν μπορούν να πάρουν συμμετοχή στο ίδιο Προγραμμα.
Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να αποστείλουν έως τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση ikorre@helit.duth.gr τα κατωτέρω απαραίτητα έγγραφα - δικαιολογητικά σε ψηφιακή σάρωση (σκαναρισμένα), πληκτρολογώντας στο θέμα του μηνύματός τους τη φράση «Πρακτική Άσκηση» και το Επώνυμό τους. Στο μήνυμα να περιλαμβάνεται απαραίτητα τηλέφωνο επικοινωνίας. Διαφορετικά μπορούν να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα - δικαιολογητικά την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 από τις 18.30 έως 20.00 στο γραφείο της Επιστημονικής Υπεύθυνης της Πρακτικής Άσκησης Ειρήνης Κορρέ.
                            

Τα απαραίτητα Έγγραφα - Δικαιολογητικά είναι τα κατωτέρω: 

1. Δύο (2) φωτοτυπίες του Δελτίου Ταυτότητας του φοιτητή . 
Στη μια φωτοτυπία να προστεθούν χειρόγραφα τα εξής στοιχεία του φοιτητή: α) ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α β) το Α.Φ.Μ γ) η διεύθυνση κατοικίας στην Κομοτηνή και δ) τηλέφωνο επικοινωνίας. 


2. Εκτύπωση αποδεικτικού Α.Μ.Κ.Α. του φοιτητή από Κ.Ε.Π. ή από τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.amka.gr 


3. Φωτοτυπία της έκδοσης του Α.Φ.Μ. του φοιτητή από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. 


4. Αίτηση συμμετοχής στον κύκλο πρακτικής άσκησης (μέσω του κάτωθι συνδέσμου): 
https://docs.google.com/forms/d/1wDXH3050Tjd1MRw3jkmdBBhoL9fKxd__8bmkiM5yhn8/formResponse 
(αν δεν ανταποκρίνεται να αντιγράψετε τη διεύθυνση και να επικολλήσετε στο Mozilla Firebox ή Google Chrome). 


5. Συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το έντυπο(το έντυπο υπάρχει στην σελίδα της σχολής, στην ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση) «Δήλωση Τραπεζικού Λογαριασμού» (επισυνάπτεται υπόδειγμα), με αριθμό λογαριασμού υποχρεωτικά από την Τράπεζα Πειραιώς. Το έντυπο θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από τη φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου, στην οποία αναγράφονται ο αριθμός λογαριασμού καθώς και ο δικαιούχος ή οι δικαιούχοι του λογαριασμού (γίνεται αποδεκτός και λογαριασμός στον οποίο ο φοιτητής δεν εμφανίζεται απαραίτητα ως πρώτος δικαιούχος). Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς θα λάβουν βεβαίωση, απαραίτητη για την έκδοση τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς Κομοτηνής. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου