Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Αιτήσεις για Στεγαστικό Επίδομα από τις 21/6 και εξής

Ανακοινώνεται ότι από τις 21/6/2016 κ.εξ. οι δικαιούχοι φοιτητές του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας μπορούν να προσέλθουν στην Γραμματεία του Τ.Ε.Φ., κατά τις ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ και κατά τις ώρες 11:00-13:00, για να υποβάλουν αίτηση και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά για το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

Δεν υπάρχει προθεσμία για την υποβολή της αίτησης. Οι φοιτητές μπορούν να την υποβάλλουν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα έντυπα που πρέπει να συμπληρώσουν είναι τα παρακάτω (τα παραλαμβάνουν από τη Γραμματεία ή τα κατεβάζουν από την ιστοσελίδα του Τμήματος):

α) αίτηση-δήλωση χορήγησης φοιτητικού στεγαστικό επιδόματος 

β) αίτηση-δήλωση χορήγησης πιστοποιητικού καλής επίδοσης

Προσοχή! Οι αιτήσεις - δηλώσεις πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες. Επίσης, αιτήσεις που θα αποστέλλονται με Courier ή ταχυδρομικώς δε θα γίνονται δεκτές.

Στην παρούσα ανακοίνωση επισυνάπτονται: α) οι αιτήσεις-δηλώσεις, β) οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά, τα οποία οι δικαιούχοι οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά, καθώς ελλιπή δικαιολογητικά δε θα γίνονται δεκτά από τη Γραμματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου