Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Δηλώσεις μαθημάτων και συγγραμμάτων !!!!!

Ανακοινώνεται ότι:

  • Οι δηλώσεις μαθημάτων στο unistudent ξεκινούν στις 17 Μαρτίου και λήγουν στις 30 Απριλίου 2015.

  • Οι δηλώσεις συγγραμμάτων στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ ξεκινούν στις 17 Μαρτίου και λήγουν στις 30 Απριλίου 2015.




ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. Η δήλωση μαθημάτων τα οποία θα παρακολουθήσει ένας φοιτητής ισοδυναμεί με την εγγραφή του φοιτητή στο τρέχον εξάμηνο σπουδών.

2. Φοιτητής που δεν δηλώσει κανένα μάθημα είναι σαν να μην έχει κάνει εγγραφή στο εξάμηνο και δεν μπορεί να λάβει μέρος στην ερχόμενη εξεταστική περίοδο, καθώς επίσης και στις σχετικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου.

3. Η μη εγγραφή σε δυο συνεχόμενα εξάμηνα σημαίνει αυτοδίκαιη διαγραφή από την σχολή (Ν. 4009/2-9-2011).

4. Μετά το τέλος της εγγραφής του ο φοιτητής πρέπει να εκτυπώσει το σχετικό αποδεικτικό που εκδίδει αυτόματα το σύστημα ώστε να επιβεβαιώνει ότι η εγγραφή του ήταν επιτυχής.

5. Το σύστημα UNISTUDENT επιτρέπει στο φοιτητή μέχρι το τέλος της περιόδου δηλώσεων τη διόρθωση (προσθήκη / διαγραφή μαθήματος) της δήλωσης ακόμα και εάν αυτή έχει αποσταλεί.

6. Για τις περιπτώσεις που ακόμη εκκρεμεί η καταχώρηση βαθμολογίας της προηγούμενης εξεταστικής για ορισμένα μαθήματα, παρακαλούνται οι φοιτητές που είναι καταχωρημένοι στο UNISTUDENT να δηλώσουν τα σχετικά μαθήματα. Έχει γίνει ειδική ρύθμιση ώστε στην περίπτωση που τελικά εξετάστηκαν με επιτυχία στις προηγούμενες εξετάσεις, να διαγραφεί αυτόματα από τη δήλωσή τους το σχετικό μάθημα.

7. Στις περιπτώσεις των μαθημάτων που προσφέρονται από δύο ή περισσότερα μέλη ΔΕΠ, ενδέχεται να εμφανίζεται προσωρινά μόνο το όνομα του ενός από τους διδάσκοντες. Η εμφάνιση των υπολοίπων, καθώς επίσης και η κατανομή φοιτητών σε αλφαβητικά τμήματα θα γίνει μετά την περίοδο δηλώσεων.

8. Υποχρεωτικά μαθήματα του Παλιού Προγράμματος Σπουδών που πλέον δεν προσφέρονται / διδάσκονται, καθώς δεν αντιστοιχούν σε μαθήματα του Νέου Προγράμματος Σπουδών, θα εξετάζονται με την διδακτέα ύλη του μαθήματος την τελευταία φορά που αυτό προσφέρθηκε, μέχρι να ολοκληρώσουν όλοι οι φοιτητές το πρόγραμμα σπουδών τους.

9. Μαθήματα ελεύθερης επιλογής του Παλιού Προγράμματος Σπουδών (πριν το 2010) που πλέον δεν προσφέρονται / διδάσκονται, καθώς δεν αντιστοιχούν σε μαθήματα του Νέου Προγράμματος Σπουδών, ΔΕΝ θα εξετάζονται και οι φοιτητές θα πρέπει να επιλέγουν ανάμεσα στα μαθήματα ελεύθερης επιλογής που προσφέρονται ανά ακαδημαϊκό έτος.

10. Μετά το τέλος της περιόδου δηλώσεων ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα η λίστα με τους αριθμούς μητρώου των φοιτητών που έκαναν ανανέωση εγγραφής / δήλωση μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου