Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Επείγον: Έλεγχος στοιχείων στο unistudent

Καλούνται όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές εγγραφής ΜΕΤΑ το ακ. έτος 2008, να συνδεθούν στο σύστημα μηχανοργάνωσης UNISTUDENT της Γραμματείας και να ελέγξουν τα παρακάτω:

1. Τα στοιχεία επικοινωνίας τους (π.χ ονοματεπώνυμο, ΑΜ κλπ).

2. Τις βαθμολογίες τους σε εξετάσεις (μέχρι και εξεταστική Φεβρουαρίου 2012). Εάν δεν έχει καταχωρηθεί βαθμολογία ή έχει καταχωρηθεί λάθος βαθμός παρακαλείστε να υποβάλλετε την συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ Νο1 στη Γραμματεία το αργότερο μέχρι 30/3/2012. Εάν δεν εμφανίζεται το μάθημα στο οποίο έχετε εξεταστεί με επιτυχία, τότε πρέπει να υποβάλλετε την ΑΙΤΗΣΗ Νο2 στη Γραμματεία το αργότερο μέχρι 30/3/2012.

3. Την δήλωση μαθημάτων για το ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2011-2012, στην οποία πρέπει να περιλαμβάνονται τα μαθήματα που παρακολουθείτε στο τρέχον εξάμηνο, καθώς επίσης και τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου που χρωστάτε από το παρελθόν. Εάν δεν εμφανίζεται το μάθημα στο οποίο σκοπεύετε να εξεταστείτε τον Ιούνιο, τότε επίσης πρέπει να υποβάλλετε την ΑΙΤΗΣΗ Νο2 στη Γραμματεία το αργότερο μέχρι 30/3/2012.

Όταν γίνουν όλες οι διορθώσεις στο σύστημα της Γραμματείας, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση που θα καλεί τους φοιτητές να ελέγξουν τις ηλεκτρονικές καρτέλες τους για να διαπιστώσουν τις αλλαγές.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1. Στις εξετάσεις του Ιουνίου θα μπορέσετε να εξεταστείτε μόνο στα μαθήματα που εμφανίζονται στην δήλωσή σας για το ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2011-2012!!!

2. Εάν δεν επισημανθούν και διευθετηθούν τυχόν προβλήματα που διαπιστωθούν στην παρούσα φάση, και παραμείνουν σε εκκρεμότητα, τότε θα είναι αδύνατη στο μέλλον η έκδοση πιστοποιητικών (π.χ. βεβαίωση σπουδών, πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας, πιστοποιητικό ορκωμοσίας κλπ)!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου