Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ανάμεσα στους ΨΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ και τους ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΕΣ!

  Στέκι ή Σύλλογος Φοιτητών;


·        Πράξη 152, 16/9/2009



     
Η παράταξη της ΠΑΣΠ δεν προέβει σε καμία κίνηση εντυπωσιασμού (βλ. ΑΡ.ΕΝ.) ούτε όμως επιθυμούσε ένα κλειστό σύλλογο όπως η ΔΑΠ που με ψέματα και υπεκφυγές δεν έφερνε το κλειδί του γραφείου ΣΦ από το σπάσιμο της 
     αυτοδυναμίας και έπειτα.






Οι φοιτητές λαμβάνουν πλήρη ενημέρωση από τα στελέχη της ΠΑΣΠ γιατί πολύ απλά δεν έχουν κάτι να κρύψουν. Ψηφίσαμε ΥΠΕΡ στην Πρόταση της ΑΡ.ΕΝ. για ένα ανοικτό σύλλογο χωρίς υλικό καμιάς παράταξης και όχι για ένα χώρο για καφέ και στις 7/5/2010, πράξη 164 προτείναμε εκ νέου, εφ’ όσον δεν είχε γίνει καμία κίνηση από την ΑΡ.ΕΝ. για το άνοιγμα του συλλόγου. Από το Σεπτέμβρη μέσα από Δ.Σ. ζητάμε να ανοίξει ο σύλλογος και η ΔΑΠ παίζει θέατρο κάνοντας την ανήξερη.


·        Πράξη 164,7/5/2010





Η ΔΑΠ είναι ΥΠΕΡ στο να ανοίξει ο σύλλογος!!! (στα λόγια πάντα γιατί το κλειδί ακόμα το φέρνουν…)





Δεν επιτρέπεται η ΔΑΠ να μιλάει για ΨΕΜΑΤΑ και για ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ τακτικές αφού αυτή προσπαθεί κάθε χρόνο να ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ψήφους με πληρωμένα ποτά και σφηνάκια. Όταν εμείς μιλάμε για σοβαρά θέματα παιδείας και τμήματος, αυτοί στέλνουν SMS «η ΔΑΠ Φιλολογίας κερνάει σήμερα στο THEATRO»




·       Διοικητικό 11/4
Η ΔΑΠ δεν καταγγέλλει την κίνηση της ΑΡ.ΕΝ. και η ΑΡ.ΕΝ. είναι ΚΑΤΑ στη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης (με θέμα το Σ.Φ και όλα τα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία)

Τα παραπάνω δε θεωρούνται χαμελαιοντισμός;



Υποτίθεται ότι ήσασταν και είστε ΣΤΑΘΕΡΑ ενάντιοι στη δημιουργία ενός τέτοιου χώρου αλλά όπως όλοι είδαμε έγινε ξεκάθαρα κάτω από τις ευλογίες σας! Δε φέρατε καμία αντίρρηση (παρεμπιπτόντως μέχρι και πανό της ΔΑΠ Φιλολογίας βρέθηκε μέσα στο χώρο) αλλά δυστυχώς για τους υπόλοιπους φοιτητές η ΔΑΠΑΡΕΝ(!!) πέταξε όλο το υλικό που θα αποδείκνυε για ακόμη μια φορά την κατάχρηση και τη διαφθορά του Σ.Φ.     


Και θέτουμε τα εξής ερωτήματα:


·         Γιατί η ΔΑΠ Φιλολογίας επί 2 χρόνια ψεύδεται ασύστολα και υπεκφεύγει για το που βρίσκεται το κλειδί του συλλόγου;

·         Γιατί η ΔΑΠ Φιλολογίας δεν παίρνει μία ξεκάθαρη στάση απέναντι στο «στέκι» και μένει για ακόμα μια φορά άπραγη;

·         Γιατί η κίνηση αυτή της ΑΡ.ΕΝ. δεν πραγματοποιήθηκε τα 12 προηγούμενα χρόνια που ο σύλλογος βρισκόταν υπό την ομηρία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ή ακόμη και πέρυσι που ήταν κλειστός;

·         Γιατί η ΑΡ.ΕΝ. αποφάσισε να στήσει το στέκι της φέτος, που η ΠΑΣΠ είναι πρώτη δύναμη καθώς και λίγο καιρό πριν τις εκλογές;



 Για τις λοιπές κατηγορίες…
·       Διοικητικό 11/4
Η μόνη απάντηση της ΔΑΠ ήταν ότι βάσει εδρών μπορεί να έχει δικό της πρόεδρο…






Και επειδή θίχτηκε το θέμα ότι είπαμε κατά σε πρόταση μας Είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που δεν επιλέξαμε να συμμετάσχουμε σε ένα σύλλογο μόνο με τη ΔΑΠ όχι μόνο επειδή η θέση μας είναι διαφορετική (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ προεδρείο: συμμετοχή όλων των παρατάξεων βάσει εδρών) αλλά και για τους παρακάτω προφανείς λόγους:
 -η φασιστική στάση τόσων χρόνων της ΔΑΠ
-η παρακώλυση Γενικών Συνελεύσεων και Διοικητικών Συμβουλίων
-οι πελατειακές σχέσεις στο χώρο του Συλλόγου Φοιτητών
-και οικονομικά σκάνδαλα κατά τη 12χρονη πορεία της ΔΑΠ στο Σ.Φ. που βγήκαν στο φως.


·        Κτίρια, γραμματείς & βιβλιοθήκες…
    Τουλάχιστον η ΠΑΣΠ προσπάθησε και  συνεχίζει να προσπαθεί να βρει λύσεις στα χρόνια ζητήματα του τμήματος. Ως ΔΑΠ τόσα χρόνια τι κάνατε; Όταν ζητήσαμε να ενωθούμε όλοι μαζί με συλλογή υπογραφών για τη γραμματεία αρνηθήκατε επιδεικτικά! Καμία σύμπραξη για κανένα κοινό ζήτημα… ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!

·        Μπράβοι στις εκλογές κλπ…
Μιλήστε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Είστε οι μόνοι (ΔΑΠ) που μας κατηγορείτε για κάτι τέτοιο. Μήπως για να καλύψετε τα κατορθώματα σας το βράδυ των εκλογών του 2009 που προβήκατε σε ξυλοδαρμό πρωτοετή, τότε, φοιτητή της ΠΑΣΠ;;!!!  Και επειδή εμείς μιλάμε με αποδείξεις…

























·        Ψηφοδέλτιο ΠΑΣΠ, Νεολαία ΠΑΣΟΚ και δε συμμαζεύεται(-στε)…
Οι τακτικές εξαπάτησης πρωτοετών φοιτητών με ψέματα για τη συμμετοχή τους στο εκλογικό ψηφοδέλτιο ανήκουν μόνο σε εσάς! Εξάλλου οι προσφορές για να πετύχετε τον σκοπό σας πολλές φορές ξεφεύγουν από τον ανθρώπινο νου!
Και επειδή μάλλον υπάρχει πρόβλημα κατανόησης του καταστατικού της ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ της ΠΑΣΠ
απόσπασμα: Η ιδιότητα μέλους της ΠΑΣΠ δεν συνεπάγεται αυτοδίκαιη και υποχρεωτική κτήση της ιδιότητας του μέλους ή του φίλου της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αντίθετα…
η δική σας «ανεξαρτησία» επισφραγίστηκε με την ανακοίνωση της πρότασης Παιδείας από τον πρόεδρό ΣΑΣ Αντώνη Σαμαρά! Εξάλλου  οι ίδιοι παρευρεθήκατε στην ομιλία του, το Νοέμβρη του 2010 στην Αλεξανδρούπολη, πρώτο πλάνο στην τηλεόραση, βροντοφωνάζοντας  τα συνθήματά σας!


Πραγματικά είστε επικίνδυνοι! Δεν έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας! Μας κατηγορείτε για προεκλογική κίνηση εντυπωσιασμού τη στιγμή που εσείς παραποιείτε τα πρακτικά του Δ.Σ. με μοναδικό στόχο να παραπλανήσετε! Υποστηρίζετε ότι λέμε ψέματα τη στιγμή που με το πιο χυδαίο τρόπο μας κοροϊδεύετε μπροστά στα μάτια μας. Στις 16/9, πράξη 152 η ΔΑΠ δεν ψήφισε ΤΙΠΟΤΑ, ούτε υπέρ, ούτε κατά, στην καταγγελία της όμως προς την ΠΑΣΠ προσέθεσε το «ΚΑΤΑ» ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΠΑΣΠ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου