Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Γενική Συνέλευση Σ.Φ. Ελληνικής Φιλολογίας

Η ΠΑΣΠ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ καλεί τους φοιτητές του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας στην 1η Γενική Συνέλευση  του Συλλόγου φοιτητών  για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

Η Γενική συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο των φοιτητών για τη λήψη πολύ σημαντικών αποφάσεων που αφορούν όλη τη φοιτητική κοινότητα. Μέσα από τη Γενική Συνέλευση οι φοιτητές μπορούν να ακούσουν τις απόψεις όλων των παρατάξεων συλλογικά και να κρίνουν αντικειμενικά.

Μετά από μία χρονιά κατά τη διάρκεια της οποία η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και του ΜΑΣ παραβρέθηκαν σε δύο από τις πέντε Γενικές Συνελεύσεις, απαξιώνοντας το δημοκρατικό αυτό θεσμό, η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη. Οι ανάγκες του τμήματος μας, η οικονομική κρίση και το πολιτικό παρασκήνιο είναι ζητήματα που αφορούν όλους μας. Μόνο με τη συμμετοχή όλων μπορούν να παρθούν αποφάσεις για την άμεση επίλυση των προβλημάτων της φοιτητικής κοινότητας. Σας καλούμε λοιπόν, στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Φιλολογίας την Τετάρτη 20/10, στις 14:00 στο Αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής. Εκεί θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
Ø Οικονομική κρίση
Ø Εξελίξεις στην παιδεία
Ø Υποχρηματοδότηση Πανεπιστημίων (Υπολειτουργία Γραμματείας)
Ø Προκάτ/ Βιβλιοθήκη

Ζητούμε τη μαζική παρουσία όλων των φοιτητών του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας γιατί τα θέματα αφορούν όλους μας ανεξαιρέτως και θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις.



Με αίσθημα ευθύνης,

ΠΑΣΠ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

1 σχόλιο: