Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Επιλογές κατεύθυνσης και μαθημάτων ελεύθερης επιλογής

Παρακαλούνται οι φοιτητές με έτος εγγραφής ≤ 2009 να δηλώσουν τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στο τέλος του εαρινού εξαμήνου 2011 2012. 




Όσοι φοιτητές ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ μαθήματα της Αγγλικής Γλώσσας (Αγγλικά Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, IV) και ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ στις αντίστοιχες εξετάσεις, υποχρεούνται να δηλώσουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ τον αντίστοιχο αριθμό μαθημάτων ελεύθερης επιλογής για την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού μαθημάτων για τη λήψη πτυχίου. Για όσους φοιτητές πέτυχαν στις εξετάσεις των ετήσιων μαθημάτων Αγγλικής Γλώσσας τα οποία και διδάχθηκαν, η προϋπόθεση για την λήψη πτυχίου παραμένει η επιτυχής εξέταση 4 μαθημάτων ελεύθερης επιλογής.





Τo σχετικό ΕΝΤΥΠΟ για τις παραπάνω δηλώσεις θα είναι διαθέσιμο, προς συμπλήρωση και κατάθεση, στην αίθουσα υπολογιστών (κτίριο ΠΡΟΚΑΤ) καθημερινά 15:00-18:00 από 17/2/2012 μέχρι και 23/2/2012.

Να σημειωθεί πως για την απόκτηση του πτυχίου, είναι απαραίτητη η επιτυχής παρακολούθηση τεσσάρων (4) μαθημάτων ελεύθερης επιλογής. Κάθε φοιτητής μπορεί να επιλέξει μόνο όσα μαθήματα του απομένουν για να συμπληρώσει την τετράδα (π.χ. κάποιος που στο παρελθόν έχει εξεταστεί επιτυχώς σε τρία μαθήματα ελεύθερης επιλογής, μπορεί να δηλώσει μόνο ένα μάθημα για αυτό το εξάμηνο). Επίσης, κάθε φοιτητής δικαιούται συγγράμματα μόνο για τέσσερα μαθήματα ελεύθερης επιλογής.
Οι οριστικές καταστάσεις επιλογής κατευθύνσεων θα ανακοινωθούν στις 24/2/2012.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου