Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Φοιτητής που δεν έχει δηλώσει κάποιο μάθημα, δεν μπορεί να λάβει μέρος στις εξετάσεις του μαθήματος. Φοιτητής που δεν έχει κάνει καθόλου δήλωση μαθημάτων δεν μπορεί να εξεταστεί σε κανένα μάθημα και είναι σαν να μην έχει κάνει εγγραφή στο εξάμηνο. Η μη εγγραφή σε δυο συνεχόμενα εξάμηνα σημαίνει αυτοδίκαιη διαγραφή από την σχολή (Ν. 4009/2-9-2011). Επιπλέον οι φοιτητές δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα ΜΟΝΟ για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους. Αν στο τέλος του εξαμήνου εντοπιστούν δηλώσεις συγγραμμάτων που δεν αντιστοιχούν σε δηλώσεις των σχετικών μαθημάτων στο UNISTUDENT, ο φοιτητής θα κληθεί να επιστρέψει τα βιβλία.

Δυστυχώς παρόλη την έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση των φοιτητών για τα παραπάνω, διαπιστώθηκε ότι 20 φοιτητές δεν δήλωσαν μαθήματα όπως όφειλαν αρχές του εξαμήνου ενώ δηλώσαν τα σχετικά συγγράμματα στο ΕΥΔΟΞΟΣ και εμφανίστηκαν στις εξετάσεις.

Για πρώτη και τελευταία φορά, η Γενική Συνέλευση του Τμήματος στην τρίτη (3η) συνεδρίασή της (28 Ιανουαρίου 2013) για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, ενέκρινε την εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων των παραπάτω φοιτητών, ώστε να καταστεί δυνατή η συμμετοχή τους στην τρέχουσα εξεταστική και να αποφευχθεί η επιστροφή των συγγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου