Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αλλαγές στους λογαριασμούς προπτυχιακών φοιτητών


Στα πλαίσια του έργου της μηχανογράφησης των γραμματειών, που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010, θα λάβετε από την γραμματεία του τμήματός σας, αν δεν έχετε ήδη, έντυπο με τα προσωπικά σας στοιχεία λογαριασμού χρήστη.
Με τα στοιχεία αυτά θα είναι δυνατή ή πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία δήλωσης μαθημάτων, ανακοίνωσης βαθμολογιών κ.α. που βρίσκεται στην διεύθυνση https://unistudent.duth.gr.
Επίσης θα είναι απαραίτητα για την πρόσβαση στη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία ολοκληρωμένης διαχείρισης συγγραμμάτωνΕύδοξος που από φέτος θα είναι ο μόνος τρόπος για δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων και βρίσκεται στην διεύθυνσηhttp://eudoxus.gr.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών αποφασίστηκε να χρησιμοποιούνται τα ίδια στοιχεία και για τις υπηρεσίες του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύων (όπως webmaileclassVPNWiFi κ.α.) και να διαγραφούν οι παλιοί λογαριασμοί στις 30 Νοεμβρίου 2010.

Ποιοί επηρεάζονται:

  • Όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές του ΔΠΘ, εκτός της Πολυτεχνικής Σχολής.

Τι πρέπει να κάνετε:

  • Αν έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη από την γραμματεία του τμήματός σας, επιβεβαιώστε ότι λειτουργεί:
    UniStudent: https://unistudent.duth.gr/
    Εύδοξος:    http://eudoxus.gr/
    
  • Αν δεν έχετε λογαριασμό χρήστη ή δεν λειτουργεί στο UniStudent, επικοινωνήστε με την γραμματεία του τμήματός σαςπου είναι αποκλειστικά αρμόδια για την έκδοσή τους.
  • Αν λειτουργεί στο UniStudent αλλά όχι σε άλλες υπηρεσίες, όπως ο Εύδοξος, επικοινωνήστε με το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων για να αναφέρετε το πρόβλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου